A MELÓ-DIÁK Magyarország legnagyobb diákmunka hálózata.

EGYEDÜL, DIÁKKÉNT NEKIVÁGNI, BIZONY NEM EGYSZERŰ…

Az ember azt sem tudja, hová forduljon először, hol is kellene elkezdeni, arról nem is beszélve, hogy akkor most mi lesz az adóbevallással, meg a többi járulékos kötelezettséggel. Szóval nem könnyű.

Nekünk sem volt az, ezért gondoltuk ki 35 évvel ezelőtt, hogy kellene egy szervezet, aki segíti a diákokat abban, hogy könnyebb legyen olyan munkát találniuk, amiben kiteljesedhetnek.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Céltudatos vagy, efelől semmi kétség, ha mindezt olvasod. Abban tehát már nem kell segítenünk, hogy elmagyarázzuk, a diákmunkával a jövődet alapozod meg, ha ügyesen csinálod. Sokkal inkább lesz szükséged egy kis technikai segítségre

Irodáinkban folyamatosan a rendelkezésedre állunk telefonon és emailben is, így legyen bármilyen kérdésed, igyekszünk a lehető legközelebb juttatni a megoldáshoz.

Nálunk minden fronton közvetlen hangulat uralkodik. Nem is lehetne mindezt karót nyelt hangulatban, afféle jellegzetesen bürokratikus hozzáállással csinálni.

Te jelentkezel nálunk, tudatod velünk, hogy milyen típusú munkák érdekelnek, mi pedig igyekszünk ellátni téged folyamatosan információkkal a legújabb lehetőségeid kapcsán.

Ilyen egyszerű ez. És veled vagyunk a legelső papír kitöltésétől egészen a fizetésed átutalásáig. Röviden úgy is mondhatnánk, hogy bízz bennünk, mert érdemes!

Később aztán, munkád során komoly referenciaként használhatod fel mindazt a tapasztalatot, amit segítségünkkel megszereztél. És az sem ritka, hogy a legjobbakat bizony ott tartják a cégek.

AZ ÖTLETTŐL A MUNKÁBA ÁLLÁSIG

Weboldalunkon máris nekiláthatsz a munkakeresésnek. Bízhatsz bennünk a munkák aktualitása felől, hiszen rendszerünk előre helyezi a legújabb munkákat, így mindig a friss ajánlatokkal találod szembe magad.

01

ha rátaláltál egy olyan munkára, amire szívesen jelentkeznél, kattints a Jelentkezés gombra, vagy használd erre a célra a Facebookos lehetőséget

02

itt azonban nem áll meg a dolog, hiszen nemsokára felkeres majd munkatársunk, későbbi mentorod, aki megkér majd rá, hogy gyere be az egyik irodánkba és regisztrálj személyesen is, hiszen a munkába álláshoz természetesen nem elegendő csupán a webes regisztráció

03

fontos tudnod, hogy csak akkor dolgozhatsz, ha elmúltál 16, ugyanakkor ne feledd, hogy amennyiben nem múltál el még 18, a szüleid írásos beleegyezése is szükséges a munkába állásodhoz

04

az adminisztratív dolgokat megoldjuk helyetted az irodában, de kérünk rá, hogy ne hagyd otthon mindazon papírjaidat, melyekre szükség lesz a sikeres regisztrációhoz (érvényes diákigazolvány, személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, TAJ kártya, bankszámlaszám).


Mielőtt munkába állnál, el kell menned egy üzemorvosi vizsgálatra is, hogy később ne legyen gond, ha esetleg van valami rejtett problémád, amiről te magad sem tudsz.

A fizetésedet minden hónap 10. napján utaljuk át, melynek összege munkánként természetesen eltérhet. Nagyon lényeges, hogy a jelenléti ívet mindenkinek vezetni kell!!

A bérjegyzéken a bruttó összeget tüntetjük fel, amiből aztán jogszabálynak megfelelően levonásra kerül a személyi jövedelemadó, mely mindenkor 15%.

MIÉRT JÓ, HA DIÁKKÉNT RAJTUNK KERESZTÜL DOLGOZOL?

A válasz röviden is megfogalmazható: azért, mert így tényleg nyugodtan dolgozhatsz.

alt

Nem kell az adminisztrációval bíbelődnöd.

alt

Veled vagyunk a munkába állástól a fizetésig.

alt

Mentoraink minden kérdésben melletted állnak.

alt

Csapatunkat nem érheti meglepetés, így téged sem.

alt

Építheted későbbi karriered egy rakás értékes tapasztalattal.

alt

Ha végzős vagy, segítünk abban, hogy diákdolgozóból akár főállású szakemberré léphess elő.

ÉS KIK A MENTOROK?

Nálunk mindenkinek van egy mentora. Ha úgy vesszük, ő felel érted, ő segít neked mindenben. Intézi az ügyeidet, tartja veled (és gyakran helyetted is) a kapcsolatot, s első alkalommal elkísér a munkahelyedre is, ha szükséges.

Ő az a korban vagy érdeklődési körben hozzád leginkább hasonló ember, akit például hétvégén is elérsz.

APRÓ BETŰS RÉSZ

Ahhoz, hogy munkába állj, be kell iratkoznod valamelyik iskolaszövetkezetünkbe. Hálózatunk régiókra oszlik, így ha például Pécsett és Debrecenben is szeretnél dolgozni, akkor be kell iratkozz a Meló-Diák Délbe, illetve a Meló-Diák Alföldbe is.

A Meló-Diák Hálózat Iskolaszövetkezetei: Meló-Diák Universitas, Meló-Diák Dél, Meló-Diák Észak-Dunántúl és a Meló-Diák Alföld.